Over ons

U bevindt zich hier::Home/Over ons

Schaafstra Techniek is een toonaangevend en toegankelijk beveiligingsbedrijf dat zich richt op het ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren van beveiligingsinstallaties. Al meer dan dertig jaar staat onze naam voor kwaliteit en bieden wij oplossingen die bijdragen aan een veilige omgeving. Úw omgeving. Wij zijn landelijk actief en zijn trots op onze diversiteit aan toonaangevende opdrachtgevers en aansprekende projecten.

Een breed scala beveiligingsoplossingen

Een no-nonsense aanpak waarbij snelheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit sleutelwoorden zijn: dat is waar Schaafstra Techniek voor staat. Wij willen door middel van heldere communicatie dicht bij onze klanten staan en streven naar honderd procent klanttevredenheid. Wij bieden u dan ook het hoogste niveau van service en support. Dit doen wij door te investeren in personeel, maar ook in innovatieve producten en nieuwe ontwikkelingen. Bij Schaafstra Techniek kunt u zodoende terecht voor een breed scala beveiligingsoplossingen, van inbraak- en branddetectie tot toegangscontrole, van intercom tot geavanceerde camerabeveiliging.

 

Onderscheidend vermogen? Security management!

Maar ons onderscheidend vermogen ligt niet in de installaties die wij leveren, maar vooral in onze unieke, overkoepelende oplossing: security management. Security management brengt al uw netwerkgebaseerde beveiligingsoplossingen samen in één geïntegreerd systeem, dat u vanaf één locatie kunt beheren. Geen facilitair manager per vestiging, maar een dedicated team dat zich op één locatie bezig houdt met uw beveiliging. Alles om de veiligheid van zowel de mensen als de werkomgeving te kunnen borgen. Uiteraard geven wij u hier graag het juiste advies over.

 

Waarom kiezen voor Schaafstra Techniek?

Kwaliteit

Wij hebben het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan en borgen dit met behulp van strenge certificeringen. Zo zijn wij al jaren een gecertificeerd BORG Beveiligingsbedrijf.

 

Betrouwbaarheid

Doordat we uitsluitend werken met onze eigen, vaste medewerkers, bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en deskundige contactpersoon.

 

Innovatief

Wij hebben alles kennis in huis om uw te adviseren over verbeteringen in uw procedures, mogelijke producten en innovatieve oplossingen voor uw security management.

 

Algemene leveringsvoorwaarden

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007 (ALIB 2007) van toepassing, tenzij de opdrachtgever consument is. In dat geval zijn de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) van toepassing. Alle bovengenoemde voorwaarden zijn gedeponeerd. Op uw verzoek zenden wij u kosteloos een exemplaar toe. Tevens is het mogelijk om via onderstaande link een exemplaar te downloaden.