Inbraakdetectie

Het laten installeren van een inbraakdetectie-systeem door een BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf als Schaafstra Techniek vormt een goede basis voor het beveiligen van uw pand. Belangrijke kernwoorden hierbij zijn snelle detectie, alarmering en opvolging. Samen met u bepalen we het gewenste niveau van detecteren, alarmeren en reactie.

inbraak_achterdeur

Meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u? Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij geven u graag een gedegen advies, bij u op locatie, of in onze uitgebreide demo-ruimte. We horen graag van u.

Inbraakdetectie is in de eerste plaats bedoeld om incidenten buiten kantoortijden te detecteren, wanneer er geen mensen meer in uw pand aanwezig zijn. De inbraakdetectie en terreindetectie van Schaafstra Techniek is uiterst betrouwbaar en zorgt ook na kantooruren voor extra veiligheid in en rondom uw pand. Op verschillende strategische plaatsen in en rondom uw pand worden detectoren geplaatst. Wanneer het systeem een inbraak detecteert, kunt u de situatie inschatten en adequaat reageren. Het systeem laat u grafisch zien waar het alarm afgaat, wat de status van het alarm is en geeft indien nodig automatisch een seintje aan de alarmcentrale.

 

Uitgebreid scala aan installaties

Schaafstra Techniek biedt een uitgebreid scala aan installaties om indringers en inbrekers te detecteren, zoals infrarooddetectie, ultra sonoor- en radardetectie, cameradetectie, glasbreukmelders, raam-, deur- en slotcontacten, alarm over IP en mistgeneratoren. Uiteraard kunnen wij al deze installaties ook voor u onderhouden.

 

Inbraakdetectie en security management

Onze inbraakdetectie is te integreren in uw security management: een centraal beveiligingsplatform waaraan u bijvoorbeeld ook toegangscontrole en camerabeveiliging kunt toevoegen. Door verschillende oplossingen te combineren, zorgt u ervoor dat er bij inbraak snel ingegrepen kan worden, vermindert u het aantal onnodige alarmen aanzienlijk en bespaart u op kosten voor alarmopvolging. Een geïntegreerde security management-oplossing is gebaseerd op de nieuwste technologieën, waarbij betrouwbaarheid en stabiliteit de belangrijkste aspecten zijn.

 

Kijken naar de beste beveiligingsoplossing

Onze specialisten bepalen graag samen met u welke vormen van beveiliging de beste oplossing zijn voor uw organisatie. Hierbij kijken we niet alleen naar uw bedrijfspand, maar ook naar de omgeving en stellen in een beveiligingsplan verschillende scenario’s voor incidenten op. Welke acties volgen er als er wat gebeurt? Samen met u bepalen we het gewenste niveau van detecteren, alarmeren en reactie en opvolging.

 

Deskundig advies over Programma van Eisen en certificering

Ook denken wij graag mee over een Programma van Eisen (PvE), dat wij vervolgens laten tekenen door de betrokken partijen, waaronder de verzekeraar of de lokale overheid. Bovendien kunnen wij u als BORG gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf ook ondersteunen bij het certificeren van uw inbraakdetectiesysteem.