Camerasystemen

Natuurlijk kunt u bij Schaafstra Techniek terecht voor conventionele camera’s, maar met onze geavanceerde camerabeveiliging met kentekenherkenning, gezichtsherkenning of VCA (Video Content Analyse) kunt u alarmmeldingen sneller traceren, interpreteren en succesvol afhandelen. VCA biedt u namelijk de mogelijkheid om via intelligente software automatisch videobeelden te analyseren op bepaalde gebeurtenissen, bijvoorbeeld verdacht gedrag van onbevoegden.

Picture 054

Meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u? Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij geven u graag een gedegen advies, bij u op locatie, of in onze uitgebreide demo-ruimte. We horen graag van u.

Camerabeveiliging stelt u in staat om snel situaties en incidenten beoordelen en om direct en adequaat te reageren. Camerabeelden zorgen namelijk voor overzicht en observatie. Maar dankzij de nieuwste technologieën gaat het verder dan dat. Aan de hand van gezichtsherkenning of kentekenherkenning kunt u mensen toegang verlenen tot uw terrein of pand. Kortom: camerabeveiliging is er in allerlei soorten en maten en kan op verschillende manieren bijdragen aan de veiligheid van uw omgeving.

 

Keuze uit conventionele of netwerk- en IP-camera’s

U kunt bij Schaafstra Techniek kiezen voor conventionele camera’s, die via coax-kabels aan de opnameapparatuur gekoppeld worden, maar ook voor netwerk- of IP-camera’s. Deze worden op uw reeds bestaande netwerk aangesloten en maken gebruik van de nieuwste streaming-methoden. Beide camera’s bieden een optimale beeldkwaliteit.

 

Video Content Analyse

Schaafstra Techniek biedt u de meest innovatieve oplossingen, Met onze geavanceerde camerabeveiliging met VCA (Video Content Analyse) kunt u alarmmeldingen snel traceren, interpreteren en succesvol afhandelen. VCA biedt u namelijk de mogelijkheid om via intelligente software automatisch videobeelden te analyseren. Ruwe informatie (in de vorm van camerabeelden) wordt geautomatiseerd omgezet in vooraf gedefinieerde gebeurtenissen, zonder dat hier een menselijke handeling bij aan te pas komt. Oftewel: een camera staat constant te ‘kijken’ en bij een bepaalde gebeurtenis, denk aan verdacht gedrag van een persoon, ontstaat een alarmmelding. Er kan nu proactief worden ingegrepen door bijvoorbeeld een meldkamer, wat zorgt voor een grotere pakkans.

 

Camerabeveiliging en security management

Uw camerabeveiliging is volledig te integreren in uw security management. Video wordt daarmee samen met andere installaties ondergebracht in een geïntegreerd beveiligingsplatform, dat vanaf een centrale werkplek beheerd kan worden. Automatisch worden (indien gewenst continu) de juiste beelden van beveiligingscamera’s weergegeven. Dit kan op een monitor, maar ook via computer of tablet. Op deze manier kan uw beveiligingspersoneel op een gebruiksvriendelijke en gemakkelijke manier alle functies en taken uitvoeren en wordt de veiligheid van zowel uw mensen als de werkomgeving goed geborgd.