Nu leverbaar bij Schaafstra Techniek, de nieuwe Hikvision Darkfighter PTZ camera met Rapid Focus. De Hikvison Darkfighter PTZ camera heeft zich in de afgelopen jaren al bewezen qua beeld, nachtzicht, zoombereik en allerlei smart functies. De nieuwe Darkfighter PTZ is nu voorzien van Rapid Focus.

De intelligente Rapid Focus functie zorgt er voor dat op elke plek in het beeld razendsnel scherp beeld kan geven. Deze razendsnelle techniek zorgt ervoor dat bij elke preset-sturing, of handmatige besturing van de camera, het beeld direct voor 100% gefocust is en blijft.

De Darkfighter PTZ-camera beschikt ook over een brede waaier van slimme functies, zoals gezichtsdetectie, inbraakdetectie, crossline-detectie. Deze eigenschappen worden gecombineerd met de slimme tracking, hetgeen de camera in staat stelt om voertuigen en/of personen (anders dan lukrake bewegingen) te volgen. Smart Anti-mist en EIS (Electronic Image Stabilization) worden verder gebruikt om de beeldkwaliteit in uitdagende omstandigheden te verbeteren. De Darkfighter Smart PTZ opent nieuwe mogelijkheden voor de 24-uurs cameratoezicht.

Meer informatie? Of een demo van deze camera? Klik hier.