Ontvangt u dagelijks veel bezoekers, contractors of leveranciers waarvan de aanwezigheid geregistreerd en geverifieerd moet worden? Lees dan in deze nieuwsbrief hoe iVisit uw bezoekersregistratie stukken eenvoudiger kan maken.

Het beheren van toegang voor bezoekers, contractors of chauffeurs en het uitgeven van de juiste toegangsrechten is niet langer een tijdrovende bezigheid. Binnen de iVisit portal registreren uw receptie en/of medewerkers de bezoekers op voorhand of bij aankomst. Na ontvangst krijgt de bezoeker direct een badge met de juiste rechten uitgereikt. Met iVisit heeft u altijd realtime inzicht in welke bezoekers er worden verwacht, aanwezig zijn of zijn geweest.

Probeer iVisit Free

Wij bieden u nu de kans om met iVisit Free op een gelimiteerde basis te ontdekken wat iVisit voor uw registratieproces kan betekenen. Bevalt het? Dan kunt u iVisit Free naar wens uitbreiden naar iVisit Go of Business, waarbij u bij iedere upgrade weer beschikking krijgt over nieuwe functionaliteiten.

De voordelen van iVisit

• Een goed georganiseerde, gastvrije ontvangst voor uw bezoekers
• Automatiseert intensief handmatig werk
• Voorkomt fouten
• Biedt efficiency waardoor bedrijfskosten dalen